hummer

ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

H infoLib μπορεί να σας προσφέρει λύσεις πληροφορικής, ειδικά προσαρμοσμένες για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των σύγχρονων τεχνολογικών απαιτήσεων σας. Εξειδικευμένο λογισμικό βάσεων δεδομένων, εφαρμογών αλλά και παραμετροποιημένες λύσεις επώνυμου λογισμικού. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος Silver συνεργάτης της Microsoft, με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων για τις πλατφόρμες: Office 365, SharePoint, Azure, Dynamics, SQL Server κ.α., καθώς και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της EpsilonNET για την εμπορική πλατφόρμα PYLON (ERP-CRM).                                                                                                                  

button perissotera

bubble

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB, PORTALS, E-SHOP, SEO ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Η infolib αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο. Η κατασκευή siteportals, e-shops, σε συνδυασμό με SEO ανάλυση, διαχείριση social media κ.α. μπορούν να ενισχύσουν και να προβάλουν την εταιρεία σας στην παγκόσμια ψηφιακή κοινότητα. Δυναμικότητα και ευελιξία καθώς και διεύρυνση του εταιρικού σας ορίζοντα είναι μερικά από τα δυνατά σημεία του παγκόσμιου ιστού που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με τις υπηρεσίες μας. Απευθυνθείτε σε εμάς και δείτε την εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο να αλλάζει μορφή. Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, ξεκάθαρη και ευχάριστη εμπειρία μέσω web και social.

button perissotera

 

key

IT SUPPORT, ΝETWORK SECURITY, BACKUP, DΙSASTER RECOVERY, VOIP

Η infoLib μπορεί να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας για τον κατάλληλο σχεδιασμό, ανάπτυξη και μηχανογραφική υποστήριξη του δικτύου σας, των server και των υπολογιστών σας, του VOIP τηλεφωνικού σας κέντρου και  του εξοπλισμού πληροφορικών συστημάτων σας. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνολογίες  σχεδιάζουμε λύσεις  VPN, Backup - Disaster recovery, Network Security,  Monitoring και outsource network administration, με σύντομους χρόνους απόκρισης. Επιπλέον έχουμε δυνατότητα να σας παρέχουμε κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό σε συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές.                                                                     

button perissotera

PFSENSE Firewall-VPN-WAN Load Balance

pfsence

Το pfSense είναι ενα εξελιγμένο Firewall που μπορεί να επεκταθεί με την προσθήκη υποσυστημάτων (modules) είναι γρήγορο, σταθερό και με εξαιρετικών χαρακτηριστικά όπως:

 

 1. Internet Lines Load Balance – Multi-WAN
 • Internet Load Balance - Σύνδεση 2 ή περισσοτέρων γραμμών internet (DSL-VDSL-FIBER-SAT κ.λπ.) σε μία. Οι χρήστες βγαίνουν στο internet πάντα από την γραμμή που έχει την λιγότερη κίνηση. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για να λειτουργήσει, όλα γίνονται αυτοματοποιημένα.
 • Internet Failover - Σύνδεση 2 ή περισσοτέρων γραμμών internet (DSL-VDSL-FIBER-SAT κλπ). Οι χρήστες βγαίνουν στο internet πάντα από την γραμμή που έχουμε επιλέξει. Σε περίπτωση αστοχίας της γραμμής αυτής (αποσύνδεση-βλάβη) η σύνδεση μεταφέρεται στην επόμενη ενεργή γραμμή και οι χρήστες συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στο internet χωρίς να κάνουν κάτι για να λειτουργήσει, όλα γίνονται αυτοματοποιημένα.
 • Internet Load Balance and Failover - Σύνδεση 2 ή περισσοτέρων γραμμών internet (DSL-VDSL-FIBER-SAT κλπ) σε μία. Οι χρήστες βγαίνουν στο internet πάντα από την γραμμή που έχει την λιγότερη κίνηση. Σε περίπτωση αστοχίας κάποιων από τις γραμμές (αποσύνδεση-βλάβη) η σύνδεση επιτυγχάνετε ακόμα και με μια ενεργή γραμμή. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για να λειτουργήσει, όλα γίνονται αυτοματοποιημένα.
 • Internet Bonding - Σύνδεση 2 ή περισσοτέρων γραμμών internet (DSL-VDSL-FIBER-SAT κλπ) σε μία με ονομαστική ταχύτητα την ταχύτητα και τον 2-3 γραμμών που έχουμε πχ εάν έχουμε 2 γραμμές των 30Mbps η ονομαστική ταχύτητα της γραμμής θα είναι 60Mbps. Οι χρήστες βγαίνουν στο internet και από τις 2 γραμμές. Σε περίπτωση αστοχίας κάποιων από τις γραμμές (αποσύνδεση-βλάβη) η σύνδεση επιτυγχάνετε ακόμα και με μια ενεργή γραμμή. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για να λειτουργήσει, όλα γίνονται αυτοματοποιημένα.
 1. VPN με ssl, 256 bit encryption + Username – Password με δυνατότητα σύνδεσης
 • Line to multiline (κεντρικού με άλλους χώρους)
 • Road Warrior (Κεντρικού με άλλους μεμονωμένους υπολογιστές) π.χ. Laptop που θα συνδέοντες στο δίκτυο, Τηλεργασία κλπ
 1. Gateway Antivirus με ενημέρωση βάσης δεδομένων ιών ανά ώρα και χωρίς συνδρομή.
 2. Weblink Reputation and malware για εύρεση μολυσμένων web links – sites με ενημέρωση ανά μισή ώρα χωρίς συνδρομή.
 3. Transparent Proxy Server με remote cache για να κατεβάζετε κάθε πράγμα μια φορά στο δίκτυό σας και να το παίρνει από το server ο επόμενος που το ζητάει.
 4. Προστασία από SSL man in the middle filtering attacks.
 5. GeoIP blocking για να μας μπορούμε να αποκλείσουμε εστιασμένες επιθέσεις από κάποια συγκεκριμένη χώρα (π.χ. Ινδία). Είναι πολύ βολικό όταν η υποδομή μας δέχεται μαζικές εστιασμένες επιθέσεις.
 6. Traffic Graphs για να βλέπετε με μια ματιά τη χρήση των γραμμών σας.
 7. Stateful Packet Inspection (SPI).
 8. Anti-Spoofing.
 9. Time based rules.
 10. Connection limits.
 11. Dynamic DNS.
 12. Reverse proxy.
 13. Captive portal guest network.
 14. Supports concurrent IPv4 and IPv6.
 15. NAT mapping (inbound/outbound).
 16. VLAN support (802.1q).
 17. Configurable static routing.
 18. IPv6 network prefix translation.
 19. IPv6 router advertisements.
 20. Multiple IP addresses per interface.
 21. DHCP server.
 22. DNS forwarding.
 23. Wake-on-LAN.
 24. PPPoE Server.

hummer

GDPR - IT CONSULTANCY - CYBERSECURITY

Η infoLib παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες εναρμόνισης των πληροφοριακών σας συστημάτων με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Αξιοποιώντας την ευρεία εμπειρία μας σε ζητήματα ασφάλειας δικτύων και συνδυάζοντας τις κατάλληλες τεχνολογίες, προσφέρουμε υπηρεσίες GAP Analysis, Vulnerability assessment και Penetration tests. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε εργασίες αναβάθμισης, παραμετροποίησης και ελέγχου της ασφάλειας των τεχνολογικών σας υποδομών. Με σκοπό την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του οργανισμού σας και την προστασία των εταιρικών σας δεδομένων ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων ή «μόλυνσης» τους.                                                                                                                                 

button perissotera

key

LIBSOLUTION - ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Η infoLib διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στην  ψηφιοποίηση και ηλεκτρονική καταλογογράφηση αρχείων και συλλογών τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει αναπτύξει και συντηρεί το μοναδικό Ελληνικό λογισμικό τεκμηρίωσης και αρχειοθέτησης ψηφιακών συλλογών Libsolution. Το λογισμικό Libsolution υποστηρίζει το πρότυπο τεκμηρίωσης marc (Unimarc ή Marc21) καθώς και το αρχειακό πρότυπο ISAAD (ΔΙΠΑΠ) ενώ ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης ψηφιακών αντικειμένων (εικόνων, εγγράφων και οπτικοακουστικό υλικό). Με υποσυστήματα που αναλαμβάνουν την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των ψηφιακών συλλογών και την συνδεσιμότητα με αποθετήρια (OAI-PMH, Europeana, ΕΚΤ κ.α.).                        

                                   button perissotera

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!


img1

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η infoLib είναι μια καταξιωμένη εταιρεία πληροφορικής, που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 20 χρόνια. Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία των ανθρώπων μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να μας εμπιστεύονται ακόμη περισσότεροι συνεργάτες.

img1

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τα στελέχη της infoLib διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς τους. Τα επιτυχημένα έργα και οι μακρόχρονες συνεργασίες μας, από την εποχή του DOS και των windows 3.1 μέχρι την σημερινή cloud εποχή του Virtualization και του ΙοΤ, αποτελούν σημαντική γνωσιακή βάση την οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε. Η διαρκής εκπαίδευση των ανθρώπων μας αποτελεί βασική στρατηγική μας.

img1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

H infoLib είναι Μicrosoft Silver Partner και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα καθώς και τις λύσεις cloud, ΙοΤ που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στον κόσμο. Παράλληλα, για λύσεις portal και eshop χρησιμοποιούνται και τεχνολογίες PHP, MySQL. Αναπτύσσουμε Azure cloud και customized applications με αξιοποίηση του Microsoft Visual studio.

img1

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η infoLib συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής. Microsoft, HP, DELL και TrendMicro διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για το εταιρικό σας δίκτυο. 3CX,Grandstream, HTEK και Yealink είναι οι βασικές μας συνεργασίες για την VoIP τηλεφωνία. Google και Azure για portal και e-shops. Veritas και Veeam για Backup & Disaster Recovery.

img1

ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε απλές και σύγχρονες λύσεις, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας! Η έμπειρη ομάδα μας, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την στρατηγική σας. Σε άμεση συνεργασία μαζί σας, σχεδιάζουμε, προσαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες σαν σύμμαχο για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

img1

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η infoLib με την μακρόχρονη παρουσία της στον τομέα της πληροφορικής, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επιχειρήσεων και οργανισμών. Ανάμεσά τους, η Βουλή των Ελλήνων, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Μουσείο Μπενάκη, τα ΑΣΚΙ, η Akzo-Nobel, η Alcovin, η Sefco Zeelandia και πολλοί ακόμα.

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7, Ελληνικό, T.K.167 77, Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: [email protected] 
Τμήμα Προσωπικού: [email protected]
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 5768501000