hummer

ΛΥΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

H infoLib μπορεί να σας προσφέρει λύσεις πληροφορικής, ειδικά προσαρμοσμένες για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των σύγχρονων τεχνολογικών απαιτήσεων σας. Εξειδικευμένο λογισμικό βάσεων δεδομένων, εφαρμογών αλλά και παραμετροποιημένες λύσεις επώνυμου λογισμικού. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένος Silver συνεργάτης της Microsoft, με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων για τις πλατφόρμες: Office 365, SharePoint, Azure, Dynamics, SQL Server κ.α., καθώς και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της EpsilonNET για την εμπορική πλατφόρμα PYLON (ERP-CRM).                                                                                                                  

button perissotera

bubble

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB, PORTALS, E-SHOP, SEO ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

Η infolib αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο. Η κατασκευή siteportals, e-shops, σε συνδυασμό με SEO ανάλυση, διαχείριση social media κ.α. μπορούν να ενισχύσουν και να προβάλουν την εταιρεία σας στην παγκόσμια ψηφιακή κοινότητα. Δυναμικότητα και ευελιξία καθώς και διεύρυνση του εταιρικού σας ορίζοντα είναι μερικά από τα δυνατά σημεία του παγκόσμιου ιστού που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με τις υπηρεσίες μας. Απευθυνθείτε σε εμάς και δείτε την εταιρική σας παρουσία στο διαδίκτυο να αλλάζει μορφή. Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη, ξεκάθαρη και ευχάριστη εμπειρία μέσω web και social.

button perissotera

 

key

IT SUPPORT, ΝETWORK SECURITY, BACKUP, DΙSASTER RECOVERY, VOIP

Η infoLib μπορεί να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας για τον κατάλληλο σχεδιασμό, ανάπτυξη και μηχανογραφική υποστήριξη του δικτύου σας, των server και των υπολογιστών σας, του VOIP τηλεφωνικού σας κέντρου και  του εξοπλισμού πληροφορικών συστημάτων σας. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες τεχνολογίες  σχεδιάζουμε λύσεις  VPN, Backup - Disaster recovery, Network Security,  Monitoring και outsource network administration, με σύντομους χρόνους απόκρισης. Επιπλέον έχουμε δυνατότητα να σας παρέχουμε κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό σε συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές.                                                                     

button perissotera

Η πρόληψη ανέκαθεν αποτελούσε την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο προστασίας. Το κατάλληλο σχέδιο αντιγράφων ασφάλειας (Backup) μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα και να διασφαλίσει την εύκολη αποκατάσταση της λειτουργικότητας των τεχνολογικών σας υποδομών σε περίπτωση βλάβης ή μόλυνσης από κακόβουλα λογισμικά.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και τα κατάλληλα εργαλεία (λογισμικό, εξοπλισμό) μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το κατάλληλο σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας (backup) αξιοποιώντας τεχνολογίες cloud ή και NAS για την βέλτιστη διασφάλιση των εταιρικών σας δεδομένων και συστημάτων.

Παρέχουμε υπηρεσίες οργάνωσης αντιγράφων ανασφάλειας Backup είτε τα δεδομένα σας βρίσκονται στις εταιρικές σας συσκευές (pc, laptop, servers, mobile devices) είτε σε Cloud πλατφόρμες. Προσαρμόζουμε και αυτοματοποιούμε τις διαδικασίες λήψης αντιγράφων ασφάλειας αξιολογώντας, σε συνεργασία μαζί σας, τον ρυθμό μεταβολής των δεδομένων σας αλλά και την βαρύτητα τους για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας σας.

Εφαρμόζουμε σχέδια αποκατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό (Disaster Recovery) τα οποία μας επιτρέπουν την εύκολη ανάκτηση των αρχείων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία των συστημάτων σας άμεσα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες.

Εφαρμόζουμε σχέδια αντιγράφων ασφάλειας - backup και πλανά Disaster Recovery, τα οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχουμε, αξιολογούμε και παραμετροποιούμε ανάλογα, διασφαλίζοντας έτσι την βέλτιστη προστασία και ασφάλεια σας.

Είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή χρειαστεί να διασφαλίσουμε την λειτουργικότητα των σχεδίων αντιγράφων ασφάλειας - backup και των πλάνων Disaster Recovery γιατί ανά τακτά διαστήματα εκτελούμε προσομοιώσεις τους και τις αξιολογούμε.

 

hummer

GDPR - IT CONSULTANCY - CYBERSECURITY

Η infoLib παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες εναρμόνισης των πληροφοριακών σας συστημάτων με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Αξιοποιώντας την ευρεία εμπειρία μας σε ζητήματα ασφάλειας δικτύων και συνδυάζοντας τις κατάλληλες τεχνολογίες, προσφέρουμε υπηρεσίες GAP Analysis, Vulnerability assessment και Penetration tests. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε εργασίες αναβάθμισης, παραμετροποίησης και ελέγχου της ασφάλειας των τεχνολογικών σας υποδομών. Με σκοπό την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του οργανισμού σας και την προστασία των εταιρικών σας δεδομένων ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων ή «μόλυνσης» τους.                                                                                                                                 

button perissotera

key

LIBSOLUTION - ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Η infoLib διαθέτει αποδεδειγμένη εμπειρία στην  ψηφιοποίηση και ηλεκτρονική καταλογογράφηση αρχείων και συλλογών τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει αναπτύξει και συντηρεί το μοναδικό Ελληνικό λογισμικό τεκμηρίωσης και αρχειοθέτησης ψηφιακών συλλογών Libsolution. Το λογισμικό Libsolution υποστηρίζει το πρότυπο τεκμηρίωσης marc (Unimarc ή Marc21) καθώς και το αρχειακό πρότυπο ISAAD (ΔΙΠΑΠ) ενώ ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης ψηφιακών αντικειμένων (εικόνων, εγγράφων και οπτικοακουστικό υλικό). Με υποσυστήματα που αναλαμβάνουν την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των ψηφιακών συλλογών και την συνδεσιμότητα με αποθετήρια (OAI-PMH, Europeana, ΕΚΤ κ.α.).                        

                                   button perissotera

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!


img1

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η infoLib είναι μια καταξιωμένη εταιρεία πληροφορικής, που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 20 χρόνια. Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία των ανθρώπων μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να μας εμπιστεύονται ακόμη περισσότεροι συνεργάτες.

img1

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τα στελέχη της infoLib διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς τους. Τα επιτυχημένα έργα και οι μακρόχρονες συνεργασίες μας, από την εποχή του DOS και των windows 3.1 μέχρι την σημερινή cloud εποχή του Virtualization και του ΙοΤ, αποτελούν σημαντική γνωσιακή βάση την οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε. Η διαρκής εκπαίδευση των ανθρώπων μας αποτελεί βασική στρατηγική μας.

img1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

H infoLib είναι Μicrosoft Silver Partner και υποστηρίζει όλα τα προϊόντα καθώς και τις λύσεις cloud, ΙοΤ που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στον κόσμο. Παράλληλα, για λύσεις portal και eshop χρησιμοποιούνται και τεχνολογίες PHP, MySQL. Αναπτύσσουμε Azure cloud και customized applications με αξιοποίηση του Microsoft Visual studio.

img1

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η infoLib συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής. Microsoft, HP, DELL και TrendMicro διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για το εταιρικό σας δίκτυο. 3CX,Grandstream, HTEK και Yealink είναι οι βασικές μας συνεργασίες για την VoIP τηλεφωνία. Google και Azure για portal και e-shops. Veritas και Veeam για Backup & Disaster Recovery.

img1

ΛΥΣΕΙΣ

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε απλές και σύγχρονες λύσεις, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας! Η έμπειρη ομάδα μας, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την στρατηγική σας. Σε άμεση συνεργασία μαζί σας, σχεδιάζουμε, προσαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες σαν σύμμαχο για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

img1

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η infoLib με την μακρόχρονη παρουσία της στον τομέα της πληροφορικής, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επιχειρήσεων και οργανισμών. Ανάμεσά τους, η Βουλή των Ελλήνων, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Μουσείο Μπενάκη, τα ΑΣΚΙ, η Akzo-Nobel, η Alcovin, η Sefco Zeelandia και πολλοί ακόμα.

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7, Ελληνικό, T.K.167 77, Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: [email protected] 
Τμήμα Προσωπικού: [email protected]
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 5768501000