Η εταιρεία

Η infolib είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής με μακρά πορεία στην ανάπτυξη λογισμικού, στην υποστήριξη δικτύων και στον σχεδιασμό και υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων για εταιρείες και οργανισμούς.

Με ένα δυνατό και ευέλικτο σχήμα έμπειρων στελεχών, εξελίξουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και την τεχνολογία μας, έχοντας πάντα σαν επίκεντρο τον άνθρωπο και σχεδιάζοντας λύσεις φιλικές προς τους χρήστες και σύμφωνες με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες τους.

Για την εταιρεία μας και τους ανθρώπους της, κάθε νέα λύση που σχεδιάζουμε αποτελεί και μια νέα πρόκληση για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της εφευρετικότητάς μας.

Έχοντας σαν δέσμευση να «παραδώσουμε την καινοτομία», η iNFOLib συνεργάζεται με τους πελάτες της βοηθώντας τους να γίνουν υψηλής απόδοσης επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Η ειδίκευσή μας δεν μας περιορίζει να αναπτυσσόμαστε σε νέους τομείς της πληροφορικής και να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε. Αναπροσαρμόζουμε συνεχώς τις λύσεις μας και αναπτύσουμε νέες, πάντα με στόχο την συνεχή και σύγχρονη υποστήριξη των πελατών μας.

Σήμερα, οι βασικοί τομείς εξειδίκευσης μας αφορούν:

  • Υπηρεσίες καταλογογράφησης και ψηφιοποίησης αρχειακών συλλογών και βιβλιοθηκών
  • Ανάπτυξη διαδραστικών και δυναμικών μέσων προβολής (Internet, Optical Discs, info-kiosks)
  • Σχεδιασμό και υλοποίηση σύγχρονων εξειδικευμένων εφαρμογών
  • Υποστήριξη και consulting μηχανογραφικών συστημάτων εταιρικών δικτύων