Update cookies preferences

Αναλάβετε τις σημαντικές εργασίες.

Αυτοματοποιήστε τις υπόλοιπες.

Απλοποιήστε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες και τις διεργασίες χωρίς χαρτί με το Microsoft Power Automate, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας εκεί που χρειάζεται περισσότερο.

Επισκόπηση παρακολούθησης

Ο Gartner έχει αναγνωρίσει το Microsoft Power Automate ως οραματιστή για το 2020 Magic Quadrant για ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών.
Μάθετε περισσότερα

Διαχειριστείτε την απόκριση του οργανισμού σας στον COVID-19 χρησιμοποιώντας τα πρότυπα επικοινωνίας κρίσης του Power Automate και του Power Apps.

Λήψη των προτύπων και των οδηγιών

Λάβετε τα πρότυπα απόκρισης έκτακτης ανάγκης υγειονομικής περίθαλψης του Microsoft Power Platform για τη διαχείριση κρεβατιών, εξοπλισμού, ασθενών και άλλων.

Μάθετε περισσότερα

Εφαρμόστε αυτοματισμό σε παλιά στοιχεία

Ανακαλύψτε έναν καλύτερο τρόπο να ολοκληρώνετε εργασίες στον οργανισμό σας μέσω της ψηφιακής και ρομποτικής αυτοματοποίησης διεργασιών.

Ενίσχυση παραγωγικότητας

Δημιουργήστε ροές εργασιών εξοικονόμησης χρόνου σε όλα, από μεμονωμένες εργασίες έως συστήματα μεγάλης κλίμακας, με απρόσκοπτη ενοποίηση χρησιμοποιώντας εκατοντάδες προδομημένες συνδέσεις.

Γρήγορος και ασφαλής αυτοματισμός—σε κλίμακα

Δώστε σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργούν ασφαλείς ροές εργασιών με μια καθοδηγούμενη εμπειρία χωρίς κώδικα και υπηρεσίες βασισμένες στο cloud για αποτροπή απώλειας δεδομένων, διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης.

Αξιοποιήστε τις έξυπνες ροές εργασιών

Αυτοματοποιήστε χρονοβόρες μη αυτόματες εργασίες με ενσωματωμένες δυνατότητες AI, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε στρατηγικές ευκαιρίες υψηλής αξίας.

Μάθετε περισσότερα

Απλοποίηση της αυτοματοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών με ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών

Εξοικονομήστε χρόνο και κόπο με τις ροές περιβάλλοντος εργασίας χρήστη, μια δυνατότητα ρομποτικής αυτοματοποίησης διεργασιών. Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές εργασίες που βασίζονται σε κανόνες, με απλή κατάδειξη και κλικ, είτε η εφαρμογή είναι παλιά είτε νέα, εσωτερικής εγκατάστασης ή στο cloud.

Μάθετε περισσότερα

Δείτε πώς πραγματικοί πελάτες εξασφαλίζουν πραγματικά αποτελέσματα

 

Δώστε σε όλους τα εργαλεία για να γίνουν επαγγελματίες των ροών εργασιών.

 

 

 

 

 

 

 

"Με το Power Automate έχω εξοικονομήσει πάρα πολύ χρόνο. Πάντα μου δίνει τη λύση, όταν ο φορητός υπολογιστής μου είναι κλειστός. Χρησιμοποιώ το Power Automate για τα πάντα, από ETL μέχρι την αποστολή όμορφων αναφορών συνόλων."

Keith W

Αρχιτέκτονας λύσεων + Επιδιόρθωση διαδικασιών

 

 

 

 

 

 

 

Εξερεύνηση προτύπων Power Automate

Ξεκινήστε την αυτοματοποίηση των συνηθισμένων επιχειρηματικών διαδικασιών αμέσως με χιλιάδες προδομημένα πρότυπα.

Εύρεση προτύπου

Το Power Automate διευκολύνει τον μετασχηματισμό της επιχείρησης

Μάθετε πώς οι επιχειρήσεις μείωσαν το κόστος ανάπτυξης και αύξησαν τη συνολική αποδοτικότητα χρησιμοποιώντας το Power Automate και το Power Apps σε αυτήν τη χρηματοδοτούμενη μελέτη Total Economic Impact™.

Τα αποτελέσματα αφορούν έναν σύνθετο οργανισμό βάσει των πελατών που ερωτήθηκαν. The Total Economic Impact™ of Power Apps and Microsoft Power Automate, μια χρηματοδοτούμενη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τη Forrester Consulting, Οκτώβριος 2019

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συνδέοντας όλα τα δεδομένα σας

Συνδεθείτε σε εκατοντάδες προελεύσεις δεδομένων εξαρχής χρησιμοποιώντας μια βιβλιοθήκη συνδέσεων και το Common Data Service, προκειμένου να συνδυάσετε τα δεδομένα σας και να ανακαλύψετε πληροφορίες, καθώς και να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε τις δυνατότητες του Office 365, του Dynamics 365 και του Azure.

Ισχυρό μόνο του. Καλύτερο μαζί.

Δημιουργήστε ισχυρές ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις, συνδέοντας το Power Automate σε όλο το Microsoft Power Platform, καθώς και στο Office 365, το Dynamics 365, το Azure και σε εκατοντάδες άλλες εφαρμογές, για να προωθήσετε την καινοτομία σε ολόκληρο τον οργανισμό σας.

Power Apps

Δημιουργήστε μέσα σε μερικές ώρες –και όχι μήνες– εφαρμογές που συνδέονται εύκολα σε δεδομένα, χρησιμοποιήστε παραστάσεις παρόμοιες με του Excel για να προσθέσετε λογική και εκτελέστε τις στο web, σε συσκευές iOS και Android.

Power BI

Ενοποιήστε δεδομένα από πολλές προελεύσεις για τη δημιουργία αλληλεπιδραστικών, καθηλωτικών πινάκων εργαλείων και αναφορών που παρέχουν χρήσιμες δεδομενικές πληροφορίες και υποστηρίζουν τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Power Automate

Συμπεριλάβετε ισχυρό αυτοματισμό ροής εργασιών απευθείας στις εφαρμογές σας με μια προσέγγιση χωρίς κώδικα που συνδέεται με εκατοντάδες δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες.

Power Virtual Agents

Αναπτύξτε εύκολα bot συνομιλίας για να δημιουργήσετε εμπλουτισμένες εμπειρίες συζήτησης με τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας. Δεν απαιτείται παραγωγή κώδικα.

Γίνετε μέλη της κοινότητάς μας για υποστήριξη και συμβουλές

Επικοινωνήστε με δεκάδες χιλιάδες μέλη της κοινότητας του Power Automate σε όλο τον κόσμο και ανακαλύψτε πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές από την ομάδα Power Automate.

Μάθετε περισσότερα

Η infoLib, σαν πιστοποιημένος silver συνεργάτης της Microsoft, μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα της κατάλληλης παραμετροποίησης, εγκατάστασης και υποστήριξης στην ορθή λειτουργία, του Microsoft Power Automate καθώς και όλης της πλατφόρμας Microsoft 365, πρώην Office 365, που θα επιλέξετε για την εταιρία σας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Αξιοποιήστε την ομάδα της infolib τώρα

Διεύθυνση γραφείων:

Λεωφόρος Ιασωνίδου 7, Ελληνικό, T.K.167 77, Ελλάδα

Τηλέφωνικό Κέντρο: 210 67 54 610
Φάξ: 210 67 55 390

E-mail:
Γενικές πληροφορίες: [email protected] 
Τμήμα Προσωπικού: [email protected]
Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 5768501000